Afișez toate cele 2 rezultate

 • Comoda TV cu raft, Yardley, LV9-RL, pal melaminat, argintiu/negru Comode

  Comoda TV cu raft, Yardley, LV9-RL, pal melaminat, argintiu/negru

  Setul este format din:Comoda TV: 174.6 x 27.3 x 25 cm (Lxlxh);Raft pentru perete: 34.4 x 22 x 120 cm (Lxlxh).Compozitie material: pal melaminat.Grosime: 1.8 cm.

  Setul este format din:Comoda TV: 174.6 x 27.3 x 25 cm (Lxlxh);Raft pentru perete: 34.4 x 22 x 120 cm (Lxlxh).Compozitie material: pal melaminat.Grosime: 1.8 cm.
 • Set de mobila living din pal, 2 piese, Luvio LV9-RL Gri / Negru Mobila Living

  Set de mobila living din pal, 2 piese, Luvio LV9-RL Gri / Negru

  Culoare: Gri / NegrunDescriere:nSetul de living Luvio se integreaza perfect in locuinta dumneavoastra si creeaza un puternic efect vizual. Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea formelor dar si functionalitatea acestora.nSetul este format din :n- 1 Comoda TV suspendata din pal, cu 3 usi Luvio, latime: 174,6 cm, adancime: 27,3 cm, inaltime: 25 cmn- 1 Raft suspendat din pal Luvio, latime: 34,3 cm, adancime: 22 cm, inaltime: 120 cmnGreutatea produselor: 39,6 kgnDetalii tehnice:nProdusele sunt realizate din pal cu grosime de 18 mm.nRespecta toate standardele de calitate ale UE.nAsamblare: nProdusul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 60 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.nPretul afisat nu include montajul, alte piese de mobilier si accesoriile din imaginea de prezetare a produsului.

  Culoare: Gri / NegrunDescriere:nSetul de living Luvio se integreaza perfect in locuinta dumneavoastra si creeaza un puternic efect vizual. Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite,…

Toate produsele au fost special alese de echipa irrd.ro.

Citeste ultimele articole


Masuța televizor: soluții ingenioase pentru organizarea spațiului TV
Mobila living: creează un spațiu confortabil și stilat pentru relaxare și socializare
Canapea bucătărie: transformă bucătăria într-un spațiu primitor și confortabil cu o canapea potrivită
Cele Mai Bune Canapele Extensibile 2023
Mobila bucătărie pe colț la comandă: foloseste fiecare centimetru din bucătăria ta
Ghid pas cu pas pentru alegerea canapelei de colț