Masă terasă: alege masă potrivită pentru a savura momente frumoase alături de familie și prieteni

Masă terasă: alege masă potrivită pentru a savura momente frumoase alături de familie și prieteni


Masă terasă: alege masă potrivită pentru a savura momente frumoase alături de familie și prieteni

Orice proprietar de terasă știe că mobilierul potrivit îi poate transforma spațiul într-un loc perfect pentru petrecerea timpului în aer liber alături de familie și prieteni. În entuziasmul de a decora terasa și de a o aduce în prim-plan, masa este deseori trecută cu vederea. Cu toate acestea, masă terasă este un element esențial atunci când vine vorba de organizarea mesei în aer liber.

Alege masă terasă în funcție de dimensiunea terasei tale

Pentru a avea o terasă confortabilă, mărimea mesei este esențială. Masa trebuie să fie adaptată dimensiunii terasei, astfel încât să nu ocupe prea mult spațiu și să nu fie prea mică sau incomodă pentru cei care o folosesc. Dacă aveți o terasă mică, o masă rotundă sau pătrată de dimensiuni mici va fi perfectă. În schimb, dacă aveți o terasă mare, o masă lungă și îngustă va fi o alegere mai bună pentru a deservi o mulțime de oameni.

Alege o masă terasă care se potrivește stilului tău

Un stil consistent la nivelul terasei va adăuga un aer de coeziune. Atunci când alegeți masa terasă, asigurați-vă că aceasta se potrivește cu stilul general al terasei, indiferent că este tradițional, modern sau urban.

Alege un material durabil și potrivit pentru condiții

Materialesunt printre cele mai importante factori în alegerea mesei terase. Alegeți un material durabil și potrivit pentru condițiile meteorologice din zona în care locuiți. Dacă terasa dvs. este deschisă și nu este complet acoperită, evitați să alegeți materiale care se deteriorează ușor sau corodabile cum ar fi fierul forjat sau lemnul. În schimb, dacă terasa dvs. este acoperită și protejată împotriva intemperiilor, puteți alege liniștit materiale mai sensibile care se integrează frumos în designul terasei. Ratanul, teakul și aluminiul reprezintă o alternativă potrivită.

Masă terasă pentru cine iubește decorul boem

Pentru o terasă în stil boem, o masă rotundă din bambus va adăuga un aer de natură și stil. Alegeți scaune din răchită sau canapele vesele pentru un efect boem. Lumânări și un covor colorat îi vor adăuga terasei un aer de boemie.

O masă terasă pentru cine preferă stilul minimalist

Dacă preferați un stil minimalist, o masă modernă într-o nuanță neutru va fi perfect pentru terasa voastră. Însoțiți masa cu scaune simplu de design, într-o nuanță similară sau contrastantă cu masa. Este important să menționați că un design minimalist nu trebuie să fie insipid. Dale și draperii bine alese și accesorii de lighting elaborate vor contribui la punerea accentului pe designul minimalist.

Masă terasă cu o nuanță marcată

Dacă doriți ca masa terasă să fie un punct central al terasei dvs., alegeți una într-o nuanță marcată de negru, alb sau culori puternice cum ar fi roșu sau albastru. În schimb, înconjoară masa cu scaune monocromatice pentru a crea contrastul perfect.

Ce sautiți atunci când alegeți masa terasă?

Atunci când cumpărați masă terasă, asigurați-vă că luați în considerare calitatea materialului pentru a vă asigura că acesta este durabil și potrivit pentru condițiile de mediu ale zonei în care locuiți. În plus, dacă aveți copii sau animale de companie, alegeți o masă terasă care să fie ușor de curățat.

Cât de ușor este de asamblat masa terasă?

A face asamblarea unei mese terase poate părea ca un chin, dar achiziționarea unei mese terase ușoare și simplu de montat poate face tot procesul mai ușor. Mai mult, veți putea asambla și demonta masa atunci când doriți să o depozitați în perioadele când terasa nu este folosită.

Cum se protejează masa terasă în timpul iernii?

Pentru a proteja masă terasă iarna, ar trebui să o demontați și să o depozitați într-un loc protejat și uscat, în cazul în care nu este posibil, acoperiți masa cu o husă de protecție.

Care este prețul mediu al unei mese terase?

Prețul unei mese terase variază în funcție de dimensiune, calitatea materialului și design. O masă terasă cu o dimensiuni mici și cu un design simplu poate costa între 400 și 500 de lei, iar o masă mai mare și cu un design elaborat poate fi achiziționată începând de la 1200 de lei.

Alege masa potrivită pentru terasa ta pentru a savura momente frumoase alături de familie și prieteni

Alegerea unei mese terasă este crucială pentru mobilați spațiul dvs. în mod corespunzător și pentru a vă asigura că totul este bine organizat pentru savurarea momentelor frumoase alături de cei dragi. Indiferent că preferați un stil minimalist, boem sau vă place să luați deciziile în funcție de contrastul de culori, există o masă terasă perfectă pentru terasa voastră. Deci, alegeți o masă terasă care să vă reflecte personalitatea astfel încât să puteți petrece moment minunate alături de cei dragi.

Questiuns

Ce dimensiune ar trebui să aleg pentru masa terasă?

Mărimea mesei trebuie să fie adaptată dimensiunii terasei.

Cum pot proteja masa terasă pe timpul iernii?

Demontarea mesei și depozitarea într-un loc protejat și uscat sau acoperirea mesei cu o husă de protecție.

Care este prețul mediu al unei mese terase?

Prețul unei mese terase variază în funcție de dimensiune, calitatea materialului și design.


Citeste ultimele articole


Dulapuri haine: modele variate de dulapuri pentru a-ți organiza eficient garderoba
Dressing dormitor: transformă camera ta de dormit într-un spațiu elegant și practic
Magazin de fotolii ieftine – găsește confortul dorit la prețuri accesibile.
Mese bucătărie: alege cele mai bune soluții de mobilier pentru a-ți crea bucătăria perfectă
Comoda TV înaltă: creează un spațiu de relaxare modern și stilat în livingul tău
Masuța de cafea rotundă: un element de mobilier practic și estetic în orice living

Lasă un răspuns